Versenyleírás

E.ON Challenge.ON

A jövő energiája

Villamosmérnök hallgató, esetleg frissdiplomás mérnök vagy?
Felvillanyoznak az új kihívások?
Tedd próbára magad a Challenge.ON 2022-es versenyén!

Várunk téged 3 fős, hallgatókból vagy legfeljebb fél éve végzett frissdiplomásokból álló csapatoddal a Challenge.ON versenyén! A kihívásra villamosmérnöki tudással várunk, mert a feladatok főleg az energetika és a villamosság területeit fedik le.

A 2022-es Challenge.ON online selejtezőjének helyszíne virtuális kertvárosunk, ahová új lakóként csatlakoztok. Mivel fontos számotokra a környezetvédelem, a házatok építésekor is számos környezeti szempontra odafigyeltetek. Most következő lépésként közösségi szinten szeretnétek tenni a klímaváltozás ellen: megújulóenergia-közösséget szeretnétek létrehozni. Számos aggály és kérdés merül fel szomszédokban, amelyekre pontos mérnöki megoldást kell találnotok.

Jelentkezz a versenyre és ismerd meg az energiaközösségeket mérnöki feladványokon keresztül!

Az online selejtező kétfordulós bontásban kerül megrendezésre, amelyen minden csapat részt vehet, aki a versenyre a határidőig jelentkezett. A döntőbe való továbbjutásnál a selejtező első két fordulójának együttes eredményét vesszük figyelembe (egy egyetemről legfeljebb 3 csapat juthat tovább).

A Challenge.ON idei döntője eddig még nem látott műszaki feladványokkal várja a verseny 12 legjobb csapatát! A nagyszabású nívós döntőn az innovatív gondolkodás mellett a gyorsaság és a rátermettség is szerepet kap. A döntő zárásaként a fináléban 3 csapat bizonyíthatja szakmai tudását az E.ON-os vezetőkből álló zsűri előtt. Nem kicsi a tét, hiszen a fődíj egy 750 000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány!

Részvételi szabályzat

Időzítés:

A regisztráció időtartama: 2022. szeptember 8. – október 3.

Meghosszabbított regisztrációs időszak: 2022. október 4-7.

Az első online selejtező forduló időtartama: 2022. október 4-10.

A második online selejtező forduló időtartama: 2022. október 10-17.

Élő döntő: 2022. október 27., Budapest

Fődíj

A legjobb csapat nyereménye egy 750 000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány.

Jelentkezés